Onze zaal is niet alleen geschikt voor danslessen maar ook voor het houden van feesten en recepties. Van bruiloft tot verenigingsfeest wij kunnen het volledig voor u verzorgen. Voor een impressie van de zaal kijk op FeestzaalBarendrecht.nl

Bruiloft-feesten en -recepties voor grote als kleine gezelschappen. De zaal capaciteit is ± 200 personen. De catering en de invulling van uw feest wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook voor de verzorging van een koud-/warm buffet, luxe hapjes, bittergarnituur en walking dinner bieden wij diverse mogelijkheden, dit alles voor een redelijke prijs.

Denk hierbij aan trouwerij, jubileum , Kerst, nieuwjaar, opening van nieuw bedrijf, verenigingsbijeenkomst, jaarvergadering, begrafenis.

Kortom de zaal voor een paar uurtjes beschikbaar hebben om in een ontspannen omgeving met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

Heeft uw bedrijf iets te vieren?

Door de jaren heen hebben wij een diversiteit aan ervaring opgedaan voor de invulling van uw feest. Denk hierbij aan thema´s waarin de zaal omgetoverd kan worden.

De catering kan afgestemd worden op uw wensen.

Uiteraard hebben we de mogelijkheid voor muziek, workshops en alles wat uw bedrijfsfeest tot een heerlijke avond voor uw publiek zal maken.

Een feest waarover nog lang gesproken zal worden.

Een speciale verjaardag te vieren? Ben je volwassen geworden, heb je Abraham of Sarah gezien of vind je het leuk om eens speciaal uit te pakken.

Ook voor de kleinsten onder ons hebben we speciale feestjes, kijk hiervoor op de site bij KIDS.

Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen u uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

In principe kunt het zo duur en luxe maken als u zelf wilt, maar ook voor een kleinere beurs is er al heel wat te regelen.

Net bevallen van een wolk van een baby? 

En zit je niet te wachten op al die aanloop van familie, vrienden, kennissen en collega´s bij je thuis.

Dan bieden wij een uitkomst door het houden van een kraamfeest.

Op één middag alle visite in 1 keer in onze ruime zaal waarbij wij uiteraard voor de beschuit met muisjes zorgen, indien gewenst champagne en overige drankjes.

Uiteraard kunnen we ook de luxe hapjes en de kaas en worst verzorgen

Hierbij hoeven jullie alleen maar als trotse ouders "op te treden" en te stralen van geluk.

Voor het houden van een familie reünie bent u bij ons aan het juiste adres.

Inmiddels hebben wij daar al veel ervaring mee en dit soort feesten wordt volledig aan uw wensen ingevuld. Denk hierbij aan: muziek, catering, workshops dansen, entertainment etc.

Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden die wij samen met u kunnen verzorgen? Neem contact met ons op.

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me