Alle plaatsen voor de dansavond van 31 oktober zijn gereserveerd. Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden dan verzoeken wij je een email te sturen naar info@jacquesdancepassion of te bellen naar            0180 613207.

Zaterdag 31 oktober van 19.30 tot 22.30 uur oefen/trainings-dansavond, Jacques verzorgt de muziek op deze avond. De entree is € 10,00 per persoon (contant te betalen op de avond). De entreeprijs is hoger dan normaal omdat er maar 30 mensen mogen deelnemen en de bar gesloten is. Op deze avond is het toegestaan en raadzaam om zelf je drankjes mee te nemen (geen alcoholische drankjes!)

In overleg met Nova Cultura is afgesproken dat de oefen/trainings-dansavond alleen door kan gaan wanneer er 30 mensen aanwezig zullen zijn, anders is het gewoon niet rendabel. Mocht je je hebben aangemeld dan ben je verplicht wanneer je niet komt het volledige entree bedrag te betalen ongeacht de reden. Dit is strenger dan dat we normaal zijn, maar gezien de omstandigheden is het niet anders. Mochten er onvoldoende aanmeldingen zijn voor de avond dan zullen wij je dit tijdig laten weten.

Toegangskaarten dienen van te voren gereserveerd te worden in verband met de regels voor Covid-19 en het dansprotocol.

 

 

 

LET OP! De tijden van deze dansavond kunnen nog gewijzigd worden, tijden zijn afhankelijk van de op dat moment geldende corona-regels. 

Jacques verzorgt de muziek op deze (oefen)avond.

Toegangskaarten dienen van te voren gereserveerd te worden in verband met de regels voor Covid-19 en het dansprotocol.

In verband met verscherpte corona maatregelen zijn de tijden aangepast!

(Oefen)dansavond zaterdag 14 november in Nova Cultura in Hoogvliet. Zaal open 18.45 uur, aanvang 19.00 uur, einde avond 22.00 uur.

Toegang € 7,50 (contant).

 

 

Kaarten reserveren

 

Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *