Voor velen betekent dansen wekelijks een uurtje heerlijk ontspannen, gezelligheid, contacten leggen maar vooral ook bewegen.

Eén van de leukste hobby's die je samen met je (een) partner kunt beoefenen

Voor velen betekent dansen wekelijks een uurtje heerlijk ontspannen, gezelligheid,contacten leggen maar vooral ook bewegen. Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen zijn nog steeds helemaal "HOT". Steeds meer mensen vinden de weg naar onze dansschool om deze vorm van vrijetijdsbesteding in te vullen. Op bruiloften en alle overige feesten zien we steeds meer mensen gezellig samen op de dansvloer.

Saai lesgeven is er zeker niet bij, u komt tenslotte voor uw ontspanning, beweging en om wat te leren samen met uw medecursisten. Door onze ruime ervaring in het lesgeven zijn de lessen altijd gezellig en geven u het gevoel van een heerlijk avondje uit.

Onze lessen zijn op verschillende dagen en verschillende niveaus, zodat er altijd wel een les is die bij u past.

Latin-Fit combineert Latin muziek met lijndansen tot een fun workout!

Latin Fit is gebaseerd op dansen als de Cha-cha, Jive, Rumba, Bachata en Salsa en worden in verschillende uitdagende programma’s gedanst. Het is eenvoudig te leren waarbij snel en energiek wordt afgewisseld met rustig en soepel.

Er wordt gedanst zonder partner waarbij de instructeur alle choreografie voordoet en meedanst. Danservaring is niet vereist!

Regelmatig houden wij oefen-avonden voor liefhebbers van stijldansen. Deze zaterdagavonden zijn speciaal voor diegenen die de geleerde pasjes van de danslessen willen oefenen.

Ook wanneer u gewoon zin heeft in een gezellige avond met een hapje en een drankje bent u bij ons van harte welkom.

 

 

Agenda Dansavonden

 

Vanzelfsprekend kunt u met uw partner privé dansles bij ons volgen.

Deze lessen worden altijd in overleg met elkaar afgestemd op uw en onze agenda. Met name voor de huwelijksdans is dit een uitkomst en we proberen zoveel aan uw muziek keuze een invulling voor een dans te geven. Ook voor diegenen die in het verleden wel eens gedanst hebben en weer de draad willen oppakken is privé les een uitkomst. Uiteraard bepaalt u zelf welke dans u graag wilt leren en wij staan met onze jarenlange ervaring met raad en daad tot uw beschikking.

De eerste les kijken wij altijd of een dans haalbaar is en kunnen we een inschatting maken hoeveel lessen u nodig heeft. U bepaalt zelf het aantal lessen!

Voor diegenen die graag apart willen leren dansen (denk hierbij aan bijvoorbeeld een line dance) bieden wij diverse mogelijkheden.

Ook voor een groep vrienden, collega´s of voorafgaande aan een vrijgezellenfeest bestaat de mogelijkheid voor het geven van diverse workshops.

Alle soorten dansen kunnen we onderwijzen.

Speciaal voor diegenen die gaan trouwen hebben wij diverse dansen die voor de opening van de bruiloft gebruikt kunnen worden.

In overleg met het aanstaande bruidspaar bepalen we het aantal lessen en de muziek waarop gedanst kan worden.

Mochten jullie meer willen weten over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.

Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me